În perioada 03.08 – 28.08 , clusterul IND AGRO VEST, prin Entitatea de Management Sviluppo Insieme si Vince, organizează cursuri de proiectare asistată de calculator în binecunoscutul program CATIA pentru un număr de 11 participanți, atât începători cât și avansați.

Cursurile vor fi susținute de ing. Fernando Petre, iar la sfârșitul acestora participanții vor obține un certificat de participare din partea S.C. CENIT SRL.

Aceste cursuri vor fi oferite în mod gratuit celor înscriși, din partea clusterului IND AGRO VEST, încercându-se și pe această cale să se ofere un ajutor în dezvoltarea profesională a celor implicați și în același timp pentru a se sublinia beneficiile implicării într-un cluster inovativ de tipul celui de la IND AGRO VEST.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Logouri proiect